Dé Bloemist op de begraafplaats van Almere-stad & Haven!

De Fleurop uitvaart bloemist op het terein van de begraafplaats Almere - Bloemeninhetgooi.nl

Dé fleurop bloemist op de begraafplaats van Almere!
Ga naar de inhoud

De uitvaart bloemist op de begraafplaats van Almere!

 
Als bloemist op de begraafplaats en crematorium van Almere, hebben wij het voorrecht al heel veel rouw bloemwerk te mogen uitvoeren. Dit heeft eigenlijk niets te maken met het feit dat wij op de begraafplaats zitten maar meer met onze goede naam in deze sector onder de uitvaartbedrijven en begeleiders, maar ook met onze vaste klanten binnen Almere en het Gooi.
 
Wij doen dit graag met passie en creativiteit, maar wel samen met u! Vaak is de toevoeging van een klein detail al voldoende om uw bloemwerk iets speciaals te maken.
 
Een hobby, beroep of een speciale bloem maken een bloemwerk zo persoonlijk. Bij een hobby kunt u denken aan fietsen, een speciale verzameling, favoriete schoentjes, dier, voetbalclub, land, knuffels etc., etc. Ook zijn wij de enige binnen Almere die voor de allerkleinste sterfgevallen de kindermandjes bekleden met bloemen, maar ook voor de grotere is het mogelijk deze te bekleden met bloemen!
 

“Het daagt ons uit en u heeft speciaal bloemwerk”

 
Wij zijn van mening dat een afscheid van een dierbare iets is dat je maar éénmaal kunt doen en dan wil je dit zo goed mogelijk doen!
 
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bloemwerk uit onze diverse boeken en voorbeelden.
 
Uw uitvaartleider vraagt u vaak of u bloemen wilt, maar nooit bent u vrij om te kiezen welke bloemist dit uitvoert, dit kan als reden hebben dat uw uitvaartleider is aangesloten bij een verzendorganisatie als Topbloemen, of geen afspraak heeft met ons. Wij werken wel samen met de diverse uitvaartleiders dus uw keuze om ons uw bloemwerk te laten uitvoeren bestaat tot de mogelijkheden! Ook is het mogelijk om met ons bij u thuis in uw vertrouwde omgeving het bloemwerk te bespreken. Maakt u hiervoor een afspraak met ons!
 
Bij ons geen extra kosten bij uw rouwbloemen vanaf € 75,00 geen lintkosten(1 set) en bezorgkosten binnen Almere en mits bestelt via onze webshop (via uitvaartleiders en collega bloemisten is dit niet inbegrepen!).
 
Wij werken alleen met bloemen van Nederlandse topkwekers, maar niets is onmogelijk, als u zonnebloemen wil in uw bloemwerk in december dan komen er zonnebloemen. In de meeste gevallen zijn de speciale bloemen buiten de seizoenen altijd import, dat zegt niets over de kwaliteit , want ook dan kiezen wij voor de beste kwekers!
 
Uw rouwstuk wordt te allen tijde met verse bloemen vervaardigd, wij zullen nooit kiezen voor bloemen uit de winkel voorraad, niet dat deze niet vers zouden zijn maar het risico bestaat dat er tegen alle regels in water is opgevallen waardoor de bloemen niet meer de kwaliteit hebben die wij zo belangrijk vinden. Dit alles natuurlijk als alles tijdig bestelt is, bestelt u 1 dag van te voren dan zullen wij de keuze moeten maken uit onze winkel voorraad!

Wij kennen de prijzen van onze collega's en kunnen ons rouwwerk dus niet uit laten voeren door onze collega Fleurop bloemisten voor de op deze site vermelde prijzen!
Bestellen kan dus alleen voor de regio Almere tenzij u het zelf meeneemt!
De bloemist op de begraafplaats van Almere
Rouwboeket , rouwbloemen , Almere , Uitvaart , Bloemist , Monuta , Yarden de Ridder , Rouwstuk , Rouwboeket versturen , Rouwbiedermeier , Rouwbloemen , Rouwbloemwerk , Rouwbloemstuk bestellen , Rouwhart , Rouwkrans bestellen ,  Kinderbegrafenis bloemen , Uitvaart kinderen , Uitvaart en Bloemen , Rouwboeket bestellen , Amsterdam , Hilversum , Muiden , Muiderberg , Weesp , Almere-Buiten , Lelystad ,Biedemeijer , Druppel , speciaal bloemwerk , Rouwarrangementen , vrijevorm , Bloemstuk , uitvaartcentrum , begraafplaats , ölandhorst , Monuta Bussum , Monuta Almere , Pc Hooft Almere  , bestel je bloemen , Kindermandje ,Openhart , 3dHart , Valentijsdag , Valentijnrozen , balieboeket ,bedrijfsbloemen ,zakelijk ,Bloemen ,Planten ,Phaleanopsis ,rood ,wit , Bruist , Haven , bloemenabonement , fleurop bloemenwinkel , Almere , Bloemenbon , crematorium , begraafplaats , grafonderhoud

Contact:
Bloemen in het Gooi
Bloemenhuis Molenhof
Kruidenweg 3
1312SR Almere
BTW:NL001729023B91
KVK: 53136667
Als Fleurop bloemist bieden wij zakelijk een mogelijkheid om te bestellen in uw eigen omgeving via onze eigen webshop!
Gespecialiseerd in
Nederlands geteelde bloemen
Created by Bloemen in het Gooi
 • Boeket bestellen
 • Rouw bloemen specialist
 • Bruidsboeket
 • Rouwarrangement
 • Rouwboeket
 • Grafonderhoud
 • Workshops
 • Bloemen zakelijk b2b
 • Evenementen
 • Specialist in Grootbloemige rozen
 • Nederlandse snijbloemen
 • Phaleanopsis & Vanda's
 • Plantenarrangementen

 • Almere
 • Amsterdam
 • 'T Gooi
 • Lelystad
© Fleurop Interflora Nederland bv
Direct online betalen via uw eigen bank!
Terug naar de inhoud